Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OTATHAN HUOMIOON ETTÄ TALLIN SIVUJA PÄIVITETÄÄN, KORJATAAN JA TÄYTETÄÄN PARHAIMMILLAAN! KAIKKI TIEDOT EIVÄT VIELÄ NÄY NIINKUIN PITÄISI! -24.06.2017

 

Muokatut sivut;

  • Yksityishevoset 8/26
  • Tuntihevoset 2/18

 

Moderni virtuaalitalli kuvitteellisen Kruunukylän perukoilla.Me tarjoamme tavoitteellisille ratsukoille hulppeat tilat jotka mahdollistavat ympärivuotisen treenaamisen.  Tallissa on tällähetkellä 50 karsinapaikkaa joista 20 on varattu tuntihevosillemme. Loput 30 paikkaa on suunnattu kilpaileville ja/tai tavoitteellisille yksityishevosille . Talliin palkataan vain täysi-ikäisiä, asiallisi ja kokeneita työntekijöitä, jotka pystyvät käsittelemään herkkää kilpahevosta.

 

Talli

Talli on jaettu kahteen osaan. Pienempi puoli on tuntihevosille ja niiden tavaroille tarkoitettu ja suurempi puoli tallista on yksityishevosten käytössä. Käytävämme ovat niin leveitä, että kaksi hevosta mahtuu kulkemaan vieretysten eikä käytävä silloinkaan ole ahdas. Kaikki tallimme karsinat ovat kokoa 14m2. Karsinoissamme käytämme kumimattoja ja kuivikkeena hyvälaatuista turpeen ja purun sekoitusta. Tallin koneellinen ilmanvaihto takaa hyvän ilmanlaadun ja viihtyvyyden.  

 

Ratsastusalueet 

70mx40m maneesimme on viimeisen päälle lämpöeristetty, joten kovimmatkaan pakkaset tai läkähdyttävät kesähelteet eivät häiritse ratsukkoa. Ulkokentällämme on automaattinen kastelujärjestelmä ja se on kooltaan 80mx60m. Käytössämme on myös nurmipohjainen, aidattu usean hehtaarin kokoinen derbykenttä erikoisesteineen. molempien ratsastuskenttiemme pohjat ovat erinomaiset ja talliltamme löytyy kansainvälisen tason este- sekä koulukalusto.

 

Muut tilat

Kaksi isoa vesikarsinaa, kaksi varustehuonetta, rehuvarasto,  kuivatushuone, taukotila, wc, teollisuuspesukone loimien pesuun, solarium, kävelytyskone

©2019 Orapihlajan ponitalli - suntuubi.com